АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Коломия» буде опікуватися Будинком милосердя блаженного Миколая Чарнецького

Вівторок, 28 квітня 2020, 10:51
Відтепер працівники Благодійного фонду «Карітас-Коломия» опікуватимуться людьми похилого віку з геріатричного будинку с. Ковалівка, що в Коломийському районі.

Раніше за підопічними будинку доглядав територіальний центр соціального обслуговування Коломийської РДА. Сьогодні установа має не тільки нових власників, а й назву. Відтепер це не будинок престарілих, а БФ «Будинок милосердя блаженного Миколая Чарнецького», який опікується двадцятьма особами, частина з яких – лежачі, повідомляє пресслужба Карітасу.

«Для Карітасу це справжній виклик, але ми готові. Готові надавати якісно допомогу, готові змінюватися, розвиватися та вдосконалюватися. Для цього наші працівники напередодні побували у європейських колег, щоб дізнатися про специфіку роботи та перейняти досвід карітасівців з різних куточків Європи.

За плечима у нас дев’ятнадцятирічний досвід догляду за одинокими літніми людьми та особами з інвалідністю, який здійснює проєкт «Домашня опіка». Але Будинок Миколая Чарнецького – це нова сторінка, де функції дещо схожі, а сама діяльність значно різниться», – йдеться у повідомленні.

Працівники Карітасу запрошують усіх охочих підтримати добрий та успішний початок у новій сфері, а також закликають місцеві ОТГ долучатися до дружньої співпраці та підтримки.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next