АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас» в Харкові відкрив соціальний бізнес простір IDP Business Space

Вівторок, 22 березня 2016, 07:13
15 березня Міжнародний Благодійний Фонд «Карітас» в Харкові офіційно відкрив соціальний бізнес простір IDP Business Space. Повідомляє прес-служба Харківського екзархату УГКЦ.

У відкритті простору взяли участь владика Василь (Тучапець), Екзарх Харківський УГКЦ, о. Сергій Коваль директор  БФ “Карітас-Харків”,  та Дзвенислава Чайківська, Генеральнийс секретар БФ «Карітас України». Високоповажні гості привітали координаторів та резидентів простору з початком роботи, надихнули усіх оточуючих на добрі справи та великі звершення.

IDP Business Space – це соціальне бізнес-простір для особистого та професійного розвитку вимушено переселених осіб і громади Харкова. Проект підтримує переселенців в створенні і відновленні бізнес-діяльності, для чого створено 28 робочих місць в зоні коворкінгу і 2 робочих місця для швачок. У квітні поточного року буде відкрита бізнес-школа, яка допоможе початківцям та бізнесменам отримати необхідні знання для успішного розвитку своїх проектів.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next