АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Хмельницький» відправив гуманітарну допомогу жителям Прикарпаття

Понеділок, 13 липня 2020, 13:47
Постраждалим від повені 22-24 червня жителям Прикарпаття відправили гуманітарну допомогу з Хмельницького. Організував збір речей обласний благодійний фонд «Карітас».

До збору гуманітарної допомоги долучилися практично всі райони Хмельниччини, соціально відповідальний бізнес, волонтерський лідерський рух, окремі приватні підприємці та, звичайно, парафії. Відгукнулися не лише вірні Української Греко-Католицької Церкви, а й люди доброї волі. Збирали найнеобхідніше — теплі речі, продукти, одяг та засоби гігієни. 10 липня на Захід України вирушили два мікроавтобуси. Завантажити в них усе, що зібрали доброчинці не вдалося, а тому іншу частину гуманітарного вантажу доправлять до потребуючих найближчим часом.

Допомогу хмельничани роздаватимуть разом із працівниками «Карітасу» Коломиї. Головне в цій акції, як каже директор Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» о. Іван Данкевич, показати постраждалим, що вони не самі, що з ними солідарні люди з різних регіонів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.km.ua/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next