АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Київ» провів табір для своїх підопічних у Карпатах

П'ятниця, 02 серпня 2013, 22:49
Представники БФ «Карітас-Київ» у липні організували для 20 осіб з багатодітних і нужденних сімей та учасників футбольної команди «Мрія» таборовий відпочинок у Карпатах. Організаторам допомагали двоє волонтерів - семінаристи Київської Трьохсвятительської семінарії УГКЦ. Про це повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Відпочинок у Карпатах подарував дітям незабутні спогади: походи в гори, на річку Прут та до водоспаду, вечірній феєрверк, щоденні конкурси, дискотеки, спортивні змагання. Туристична програма була укладена відповідно до віку дітей: молодші побували на водоспаді Гук, переходили Прут по підвісному мосту, гуляли в передгір'ях, старші сходили на узгір'я хребта Явірник, підкорили скелі Довбуша та гору Маковицю, а найбільш витривалі зійшли навіть на Говерлу.

Супровідники з БФ «Карітас» доповнили виховні заходи  індивідуальними бесідами та груповими заняттями, зокрема на теми дружби та вдячності. Також діти брали участь у щоденній Літургії. На спогад про відпочинок у дітей залишилися дипломи, сувеніри та близько тисячі фотографій.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next