АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Київ» став переможцем конкурсу благодійників

Четвер, 22 березня 2018, 14:21
20 березня 2018 року в концерт-холі «Оазис» відбулося урочисте нагородження переможців і лауреатів 11-го Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2017» в рамках регіонального Національного конкурсу «Благодійна Київщина – 2017», який багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України.

Яскравим прикладом того, як можна долучитися до доброї справи, є цей конкурс, що на реальних прикладах показує, яких висот досягли благодійники у добрих справах, а головне названо тих, хто не байдужий до чужих проблем.

«Янголами Добра» нагороджували кращих благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи, які реалізували значні благодійні проекти, що в свою чергу публічно стимулювало Благодійників до поширення ефективних доброчинних практик.

Учасниками Конкурсу було більше тисячі заявок від благодійників, меценатів та волонтерів.

«Янголів» отримали 9 переможців з різних номінацій: благодійність бізнесу; благодійність в охороні здоров’я; благодійність в культурі та мистецтві; благодійність в захисті України; молодіжна та дитяча благодійність; благодійна акція та інші.

Окрім того, більше 30 претендентів стали лауреатами конкурсу «Благодійна Київщина – 2017», яких меценатами конкурсу нагороджено почесними дипломами.

«Щиро вітаємо переможців і дякуємо за все те, що Ви робите, за Вашу допомогу тим, хто цього потребує, і за Вашу небайдужість!» - зазначив керівник БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич.

БФ «Карітас-Київ» став переможцем в цьому конкурсі в номінації «Благодійність в соціальній сфері». За дієву, фахову роботу було  нагороджено  БФ «Карітас-Київ» дипломом та «Янголом Добра».

Під час отримання високої нагороди о. Роман Сиротич подякував організаторам за необхідне визнання благодійників та відзначив кожного учасника як переможця, а також кожного члена команди БФ «Карітас-Київ», партнерів та добродіїв: «Я щиро дякую за цю нагороду і дуже радий, що цей «Янгол добра» став відзнакою всього нашого колективу, тому хочу їм подякувати за самовіддану та виснажливу, але таку потрібну роботу на благо людей. Ця відзнака – це праця сотень людей, які жертвували кошти, народжували й опрацьовували ідеї та вкладали щоденну свою працю в ім’я милосердної любові. Дякую всім добродіям, благодійникам, партнерам та волонтерам Карітас-Київ, бо це Ваша нагорода. Вона належить Вам. Водночас, запрошую до подальшої співпраці для поширення добра. Хай Бог допоможе нам спільно творити добро для людей».

Благодійний фонд «Карітас-Київ» дякує організаторам свята та усім, хто високо оцінив вклад фонду у загальну всеукраїнську справу благодійності та запрошує до співпраці.

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next