АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Київ» у Дарницькому районі підтримав захід, приурочений до Всесвітнього дня музики

Четвер, 05 жовтня 2017, 16:46
3 жовтня 2017 року в Дарницькому районі міста Києва провели захід з нагоди Всесвітнього дня музики, під час якого БФ «Карітас-Київ» надав благодійну допомогу обдарованим дітям.

Як повідомили у прес-службі парафії Святих Бориса і Гліба УГКЦ на Позняках, захід провели в Палаці культури «Дарниця». У ньому взяли участь 40 обдарованих дітей, які представляли перед публікою таланти, котрими наділив їх Господь.

По завершенні концертної програми зі святом дітей привітала керівник відділу культури Дарницького району Наталя Мельничук. У своєму слові вона подякувала учасникам за виступи, а також попросила до слова адміністратора парафії Святих Бориса і Гліба о. Андрія Боднарука.

Звертаючись до дітей, священик зазначив: «Є мова, яку розуміє душа та серце ‒ музика! Крізь віки нею спілкувалося безліч видатних композиторів. Вона надихає, мотивує та зближує. Тому радіємо, що в України є діти, які розвивають свої музичні здібності. Будьмо певні того, що якщо є молодь, то є майбутнє! Якщо є обдарована українська молодь, то в України є щасливе майбутнє», ‒ наголосив священик.

На завершення заходу було вручено відзнаки вчителям, які опікуються музичними талантами дітей. Подарунки також отримали і самі діти, які люб’язно їм надав БФ «Карітас-Київ». 

На завершення заходу о. Андрій подякував організаторам концерту та благодійному фонду за надану підтримку.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next