АКТУАЛЬНО

Благодійний фонд «Карітас-Київ» на свято Миколая надав допомогу парафіям Київської архиєпархії

Вівторок, 20 грудня 2016, 17:32
До дня Cвятого Миколая більше ніж 80 парафій Київської архиєпархії отримали допомогу від Благодійного фонду «Карітас-Київ».

Загалом Фонд надав 1 600 подарунків у вигляді солодощів і книг «Мандрівка Святого Миколая». Усі ці подарунки за сприяння директора БФ «Карітас-Київ» о. Романа Сиротича було передано до парафій Київської архиєпархії. Відтак священики у храмах та місцях молитви організовували благодійні акції для дітей із різних соціальних категорій.

Як повідомляли в парафіях, діти із задоволенням дивилися вистави про святого Миколая, радо спілкувалися із героями представлених сценок, разом із ними танцювали та співали.

Слова подяки від імені духовенства та вірних Київської архиєпархії скеровуємо Благодійному фонду «Карітас-Київ» за надану допомогу. Нехай Господь Бог сторицею винагородить вас за добрі справи, які щоденно реалізовуєте.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next