АКТУАЛЬНО

Благодійний фонд «Карітас» привітав матерів зі святом

П'ятниця, 15 травня 2015, 10:31
10 травня Тернопільський благодійний фонд «Карітас» привітав своїх підопічних із Днем матері. На свято, яке організували працівники Фонду, прибули жінки, які вже не один рік отримують різноманітну допомогу.

Зі словом привітання звернувся директор фонду о. Андрій Марчук. Священик особливо теплими словами звернувся до матерів-переселенців, адже для них дуже важливо відчувати себе прийнятими в одну велику сім’ю благодійного фонду.

Отці Андрій Марчук та Роман Загородний очолили Молебень до Пресвятої Богородиці у каплиці Святого Вікентія. Отці духовним словом підтримали та благословили кожну матір, а відтак почастували їх святковою трапезою. Під час трапези діти звеселяли матерів своїм співом, грою на сопілці та декламуванням віршів.

У кінці заходу кожна жінка отримала букет квітів із словами вдячності від дітей. У свою чергу жінки подякували організаторам за теплу гостину та увагу.

www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next