АКТУАЛЬНО

Благодійний фонд «Карітас-Київ» надав допомогу мешканцям міста Ірпінь

П'ятниця, 31 липня 2020, 16:47
30 липня 2020 благодійний фонд «Карітас-Київ» надав допомогу мешканцям міста Ірпінь. Люди, які опинилися у скруті через спалах COVID-19 отримали продуктові набори та набори засобів гігієни.

Благодійну акцію провели на території храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ. Як розповів протоієрей Мирослав Латинник, парох громади, загалом було передано 59 продуктових наборів. Зокрема допомогу отримали; люди з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, люди похилого віку, родини з особами з інвалідністю та опікунські сім’ї. Про це повідомляють пресслужба благодійного фонду.

Звертаючись до присутніх, о. Мирослав зазначив: «Перш ніж отримаємо продуктові набори, скуштуймо їжу духовну. Помолімося Господню молитву «Отче наш», щоб ми навчилися цінувати те, що отримуємо від Бога. Цей день збігся із 155-річчям праведного митрополита Андрея Шептицького, який вмів ділитися дарами, що їх йому послав Господь. Тому і ми сьогодні хочемо поділитися тими дарами з потребуючим людьми нашого міста», - наголосив він.

«Ця допомога реалізується у рамках проєкту «Реагування на надзвичайну ситуацію в окремих регіонах України, пов’язану зі спалахом СОVID-19» спільно з благодійним фондом «Карітас України» та за фінансової підтримки «Карітасу Інтернаціоналіс». Програма триватиме три місяці», - йдеться в повідомленні благодійників.

Раніше подібну допомогу було передано мешканцям Деснянського району в Києві. Благодійну акцію на Троєщині було проведено спільно з місцевою греко-католицькою парафією Святого архистратига Михаїла.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next