АКТУАЛЬНО

Благодійний вечір на підтримку УКУ відбудеться у Києві: гостей вітатимуть Блаженніший Святослав, владика Борис Ґудзяк, Ада Роговцева

П'ятниця, 03 грудня 2021, 11:13
4 грудня о 17:00 в готелі InterContinental Kyiv відбудеться Благодійний вечір і тихий аукціон на підтримку Українського католицького університету.

УКУ об’єднає київських приятелів і благодійників, щоби спільно зібрати кошти для талановитих студентів, викладачів та розвитку нових програм університету.

Почесними промовцями вечора стануть народна артистка України, лауреатка Шевченківської премії Ада Роговцева, Глава УГКЦ, Великий канцлер УКУ Блаженніший Святослав, митрополит Філадельфійської архиєпархії у США, президент УКУ владика Борис Ґудзяк. 

Ведучі благодійного вечора: президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер, продюсер і телеведучий Юрій Горбунов.У програмі заходу також тихий і гучний аукціон мистецьких та живих лотів, святкова вечеря, благодійна лотерея. Музичну атмосферу свята з віртуозним шоу скрипки та фортепіано творитимуть Олександр та Юлія Божик – Bozhyk Duo. 

Тема 14-го Благодійного вечора на підтримку УКУ – 30-ліття відновлення незалежності України. «Український католицький університет рухає країну вперед: ми створюємо середовище, яке формує молоду еліту. Тож запрошуємо творити майбутнє на Благодійному вечорі, продовжуючи давні традиції українського меценатства з колом приятелів УКУ. З вашою допомогою наш університет рухається вперед, розвивається, простягає руку нашій молоді, щоби вона могла нас всіх вести у майбутнє. Наша зустріч 4 грудня на живо в Києві – це нагода почути добру новину про те, що відбулося, і про наші плани на майбутнє. Ми дякуємо всім за підтримку і сподіваємося на солідарність з університетом і молоддю на наступні роки», – зазначає президент УКУ владика Борис Ґудзяк.

Уже 14-й рік поспіль гості благодійного вечора мають змогу взяти участь в аукціоні мистецьких творів. УКУ радіє дружбі з когортою митців, які понад 15 років підтримують університет своєю працею і талантом. Михайло Демцю, Володимир Патик, Петро Лебединець, Борис Буряк, Василь Бажай, Владислав Шерешевський, Юрій Кох, Володимир Богуславський, Євген Равський, Роман Романишин – цьогоріч їхні та багато інших творів учасники зможуть придбати під час тихого аукціону. Переглянути їх можна у буклеті аукціону. Усі кошти будуть скеровані на підтримку талановитих студентів УКУ. 

Акредитація для ЗМІ на Благодійний вечір на підтримку УКУ триває до 4 грудня, до 12:00, за тел.: 098 642 02 97 (Любов Куртяк) або за запитом на електронну адресу: [email protected].  

Довідка:

Український католицький університет – єдиний католицький університет від Польщі до Японії. Успадкував і продовжує наукову діяльність Греко-католицької богословської академії, яку створив у 1928–1929 роках у Львові митрополит Андрей Шептицький, а очолив її перший ректор о. Йосиф Сліпий. 

Є приватним навчальним закладом і не отримує жодного фінансування від держави. Існує завдяки благодійним внескам людей доброї волі з цілого світу. За 25 років існування Університет підтримали близько 20 000 благодійників. Сьогодні тут діє 6 факультетів, 11 бакалаврських та 18 магістерських програм, а також 2 аспірантські. У 2021 році 55,5 % вступників УКУ ввійшли до 5 % найкращих випускників шкіл за результатами трьох сертифікатів ЗНО.

Відділ інформації УКУ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next