АКТУАЛЬНО

Благодійний ярмарок «Допоможи воїну АТО» організували в Коломийському навчально-науковому інституті

Середа, 20 грудня 2017, 12:47
Студенти та викладачі Коломийського навчально-наукового інституту організували солодкий благодійний ярмарок “Допоможи воїну АТО”. Студенти продавали власноруч приготовлену смачну випічку викладачам та гостям свята.

Директор Коломийського навчально-наукового інституту Юрій Васильович Плекан привітав учасників заходу та звернувся до присутніх: «Коломийський навчально-науковий інститут не може залишатися осторонь історичних подій, які відбуваються в Україні. В умовах неоголошеної війни, яка ведеться на сході країни, наш громадянський обов’язок  –  допомогти та підтримати воїнів, котрі захищають нашу Батьківщину та нашу свободу.  Дякую всім, хто долучився до акції.» Зібрані кошти передали капелану УГКЦ отцю Василеві Довганюку. 

«Сьогодні  ми зобов’язані  показати підтримку тим, хто нас захищає. Тим,  хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за їхніми плечима – народ України. Допомога військовим може бути різною. Навіть  «душевні, теплі» листи від дітей надихають їх, дають наснагу далі жити і воювати. Висловлюю щиру подяку студентам та викладачам за підтримку наших захисників», – сказав присутнім отець Василь Довганюк.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.diocese.ko.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next