АКТУАЛЬНО

Благодійну літню школу англійської мови в Заздрості відвідали учениці колегіуму «Знамення»

Четвер, 20 липня 2017, 10:30
19 липня 2017 року благодійну літню школу англійської мови в Заздрості відвідали учасниці англомовного табору на базі колегіуму «Знамення», що в Зарваниці, на чолі із заступником начальника управління освіти Тернопільської державної обласної адміністрації Ганною Зварич.

Вони ознайомилися з новими експонатами Музейного комплексу ім. Патріарха Йосифа Сліпого, обмінялися враженнями про навчання англійської мови, а також спільною співучою молитвою англійською закінчили свій візит на батьківщину Блаженнішого Йосифа. Директор школи Ірина Іванкович подякувала Ганні Зварич за організацію такої партнерської зустрічі та побажала учасницям табору успішного закінчення навчання. Натомість Ганна Зварич висловила вдячність Релігійному товариству українців-католиків «Свята Софія» (США) (ТСС А) за збереження й утривалення спадщини слуги Божого Йосифа Сліпого.

Нагадаємо, що з 16 липня на базі Музейно-меморіального комплексу ім. Патріярха Йосифа в Заздрості триває третя благодійна літня школа англійської мови під патронатом ТСС А. Навчання ведеться на п’яти рівнях. Упродовж трьох тижнів знання мови вдосконалюватимуть юнаки та дівчата з різних куточків України.

Прес-служба Релігійного товариства «Свята Софія» (США)

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next