АКТУАЛЬНО

Благодійна кухня святого Миколая м. Южноукраїнська протягом року надає гарячі обіди для потребуючих

Вівторок, 16 листопада 2021, 11:20
14 листопада 2021 року минув рік відтоді, як кожної неділі парафія Всіх святих українського народу УГКЦ м. Южноукраїнська надає гарячі обіди для потребуючих за матеріальної підтримки ПраТЮЖЕНЕРГОБУД. Цього дня почала діяльність Благодійна кухня святого Миколая, мета якої - допомагати людям, що опинилися у складній ситуації.

Парох парафії о. Ігор Ворона разом із представником і організатором від благодійників паном Денисом Кравченком висловлює щиру подяку тим, хто дарував і дарує свій час для доброї справи, а саме для приготування їжі кожної неділі і для служіння ближньому: Мальтійській службі в м. Южноукраїнську на чолі з Андрієм Дікусаром, Бугогардовій Січі - крайовий отаман Маргарита Попенко, кухарам Олександрові Горбенку, Миколі Шевчуку, Миколі Пелюху та Жанні Кривіцькій, парафіянам, добродіям Ігореві Копку, Олені Брагар і Максимові Левчуку, сестрам Згромадження святого Йосифа Обручника та усім, хто матеріально чи фінансово підтримує благодійну кухню. Нехай Господь віддячить вам своєю добротою і милосердям.

Цього дня 50 потребуючих осіб отримали недільний обід, який приготувала Благодійна кухня святого Миколая, при храмі. Недільне меню: суп гороховий з курки, гречана каша із салом та м’ясом, мариновані огірки, хліб, чай, печиво.

Дякуємо за приготування страв пану Миколі Пелюху (міський депутат), пані Валентині Богомазовій, пані Валентині Федоренко, сестрі Ярославі Гасій, сестрі Неонілі Варениці, сестрі Олімпії Федун.

«Ми повинні змінювати свою ментальність – не бути байдужими до потребуючих, бути відкритими і з турботою та милосердям ставитися до них» (Папа Франциск).

Пресслужба Одеського екзархату

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next