АКТУАЛЬНО

Благодійну акцію «Нагодуй бідного» проводять у Дніпрі

П'ятниця, 20 листопада 2020, 21:37
Відповідаючи на заклик Церкви, парафія Cвятого Миколая Чудотворця в місті Дніпрі спільно з БФ «Карітас-Донецьк» на чолі з парохом та директором отцем Василем Пантелюком долучилася до безстрокової акції «Нагодуй бідного». У служінні потребуючим допомагають небайдужі жертводавці та волонтери.

Вже десятки жителів міста отримали обіди, які в цей нелегкий час пандемії та холодну пору року допомагають зігрітися та додають сил нужденним і безпритульним людям, які є у групі ризику зараження Сovid-19.

У «благодійній кухні» волонтери разом готують їжу з продуктів, які приносять жертводавці, після чого ідуть на вулиці міста – туди, де можна побачити велику кількість бідних і безпритульних, яким тепер, наприкінці осені, є особлива важко виживати.

«Немає кращої проповіді Христового Євангелія, ніж милосердя і допомога вбогим та потребуючим, незалежно від того, ким вони є. Голос християнського сумління кличе служити тим, хто є в найбільшій потребі!» - зазначають організатори акції.

Волонтери також звертаються до всіх небайдужих людей, які мають можливість допомогти здійснювати служіння нужденним. Щоб нагодувати більшу кількість людей, які потребують підтримки, усіх охочих запрошують долучатися до благодійної кухні та заохочують приносити продукти – борошно, олію, овочі, макаронні вироби, крупи, консерви тощо.

Детальну інформацію про те, як саме долучитись до акції, можна отримати за телефоном +38 098 665 73 88 та за адресою: м. Дніпро, вул. Кабардинська, 5.

Пресслужба Донецького екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next