АКТУАЛЬНО

Благодійний фонд «Карітас-Київ» долучився до свята «Щасливі родини – скарб країни»

Четвер, 13 травня 2021, 11:03
10 травня Благодійний фонд «Карітас-Київ» долучився до свята «Щасливі родини – скарб країни», яке приурочене до Міжнародного дня родини та Дня матері. Святкування відбулося в парку Партизанської слави.

Фахівці Благодійного фонду «Карітас-Київ» організували святкову програму на кількох локаціях. Зокрема, на локації «Я люблю свою матусю» діти створили креативний спільний колаж з побажань для своїх мам. Завданням дітей було написати приємні слова для своїх матерів, за що в подарунок дітлахи отримували фігурну кульку в техніці твістинг.

Діти були раді отримати кульки у формі жирафи, собаки, тюльпана чи меча. Найбільшу популярність мали кульки у формі меча - вони особливо подобалися як хлопчикам, так і дівчаткам.

Зокрема, фахівці Благодійного фонду «Карітас-Київ» провели квест, до якого залучили як матерів, так і дітей. Учасники відповідали на питання квесту, робили креативні фото, за що і отримали призи.

Волонтер Рінат Мірхамедов провів конкурси, руханки і танці для дітей. Малеча з радістю взяла участь у змаганнях, а переможці конкурсу отримали подарунки від Благодійного фонду «Карітас-Київ».

«Ми раді приєднатися до святкування Дня матері та Дня родини. Для нас важливо, що наша участь стала внеском у формування міцної родини та принесла радість дітям і батькам», - розповів директор Благодійного фонду «Карітас-Київ» отець Роман Сиротич.

Зокрема, Благодійний фонд «Карітас-Київ» отримав подяку від Служби у справах дітей та сім’ї КМДА за допомогу в організації та проведенні загальноміського свята «Щасливі родини - скарб країни» до Міжнародного дня сім’ї та Дня матері.

Організаторами свята стали Служба у справах дітей та сім’ї КМДА спільно з Київським міським центром соціальних служб, Київський міський центр «Родинний дім», Дарницька районна державна адміністрація.

Разом з «Карітас-Київ» у святі взяли участь: відділ ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у м. Києві, Дарницький районний центр соціальних служб, Служба у справах сім’ї та дітей Дніпровського району, МБО «Міжнародний центр батьківства», ГО «Мамина школа», БФ «Зміни одне життя».

Благодійний фонд "Карітас-Київ"


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next