АКТУАЛЬНО

Блаженніший Любомир: «Не користуватися правом обирати – державне самогубство»

Вівторок, 21 жовтня 2014, 10:26
Архиєпископ-емерит Блаженніший Любомир (Гузар) вважає, що ігнорування громадянами своїх виборчих прав може призвести до фатальних наслідків.

«Це державне самогубство, коли ми залишаємо Богом дану й політичним ладом запевнену можливість жити так, як ми би хотіли. Якщо люди не будуть користуватися цим правом, вони засуджують себе на нещастя, на неволю, на дуже погану ситуацію, яку ми за останні кілька десятиліть вже неодноразово переживали», – наголосив духовний лідер українців в інтерв’ю для руху «Чесно».

На його переконання, зараз є прекрасна нагода щось змінити. «Важливо, щоб пересічний виборець переконав себе, що змінити може тільки він – кожен від себе і всі разом. Ніщо не зміниться само собою, кожен мусить вкласти свою лепту, свідомо, відповідально і в той спосіб повернутися до справжньої класичної демократії», – сказав Блаженніший Любомир.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next