АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав благословив проведення акції «Україна єдина»

П'ятниця, 22 січня 2016, 13:19
Днями розпочалася міжнародна акція на підтримку єдності України «Україна єдина», присвячена Дню Соборності України. Мета акції полягає в тому, щоб показати, що люди в Україні та багатьох країнах за її межами не байдужі до нашої держави та підтримують її єдність.

Глава і Отець УГКЦ Блаженніший  Святослав благословив проведення цієї акції, зазначаючи у листі до організатора акції Олексія Захарченка таке: «Питання єдності України, особливо сьогодні, коли український народ із честю складає важкий іспит перед своїм сумлінням і майбутніми поколіннями, є дуже важливим і актуальним».

Тому, на його думку, такі ініціативи молоді задля справи єднання України – боговгодне діло. «Кожен, хто докладає зусиль до плекання єдності, працює для зростання сильної і незалежної Батьківщини.

«Свідчімо перед усім світом, що ми любимо свою державу, цінуємо її незалежність і молимося про єдність. Як завдаток щедрих дарів, уділяю всім учасникам та організаторам своє благословення», - пише Глава Церкви.

Додамо, у 2015 році до акції «Україна єдина» долучилися молоді люди із 30 країн світу, а також 83 міст України. Організовують акцію Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Батьківщина Молода» та Світовий конгрес українських молодіжних організацій (СКУМО).

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next