АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав привітав патріаршою грамотою отця архимандрита Сергія Гаєка із 70-річчям

П'ятниця, 08 лютого 2019, 11:43
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав особисто та від імені Синоду Єпископів УГКЦ привітав патріаршою грамотою отця архимандрита Сергія Гаєка, Апостольського візитатора для греко-католиків у Білорусі, з нагоди 70-річчя.

«У цей святковий день дякуємо Господеві за дар вашого життя та за всі дари, якими Він так рясно вас наділив і які ви щедро примножили впродовж свого жертовного священичого служіння Богові та Церкві», – мовиться у тексті грамоти.

Ювіляру побажали, щоби Всевишній благословив його своїми щедрими дарами, посилав мудрість у священичому служінні, яке священик уже протягом багатьох років здійснює у Білорусі, серед людей, що всім серцем люблять Бога і нашу Церкву.

«Будьте й надалі добрим охоронцем і учителем віри, ревним благовісником слова Христового Євангелія і особою, чуйною до потреб ближніх», – сказано у привітальній грамоті.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next