АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав привітав владику Степана Суса з ювілеєм

Четвер, 07 жовтня 2021, 09:56
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав привітав грамотою від імені Синоду Єпископів УГКЦ владику Степана Суса, єпископа Курії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства, голову Пасторально-міграційного відділу, із 40-річним ювілеєм.

«У цей святковий день, – мовиться у тексті грамоти, – дякуємо Господеві за дар Вашого життя, святительського служіння та за всі дари, якими Він так рясно Вас наділив і які Ви щедро примножили впродовж свого жертовного служіння Богові й Церкві».

«Разом із Вами заносимо до престолу Всевишнього наші молитви, дякуючи Йому за те, що покликав Вас на дорогу посвяти Церкві та рідному народові. Ваше єпископське служіння сповнене турботами про наших вірних, яких доля закинула в ті частини світу, де ще немає структур нашої Церкви», – пише Глава Церкви.

Вашими руками, йдеться далі у тексті, Церква-мати втирає сльози тих, хто потребує розради і підтримки, живить їх Тілом і Кров’ю нашого Спасителя.

«Не можемо оминути увагою і Вашої активної участі в діяльності Синоду Єпископів УГКЦ. Високо цінуємо також Ваше служіння для нашої молоді, яка згуртована в спільнотах СУМу», –  запевняється у грамоті.

Глава Церкви та єпископи складають ювілярові сердечну подяку і висловлюють визнання і похвалу.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next