АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав провів зустріч з провідними науковцями і філософами

Вівторок, 26 жовтня 2021, 12:50
«Quo vamos?» (з лат. «Куди прямуємо?») – під такою назвою в понеділок, 25 жовтня 2021 року, в резиденції Отця і Глави УГКЦ у Києві відбулася зустріч Блаженнішого Святослава з колом провідних науковців і національних експертів у сфері філософії. У ході бесіди учасники обмінялися думками щодо основних сучасних тенденцій і перспектив розвитку людини, людського суспільства та національної держави.

На думку Блаженнішого Святослава, невпинні трансформації в сучасному світі вимагають від нас відваги смиренно слухати та постійно навчатися, а глибше розуміння основних соціальних і культурних динамік сьогодення дозволить Церкві краще послужити сучасній людині в контексті новітніх викликів. Тому Церква тепер постійно шукає нових шляхів і форм діалогу з людиною, аби краще її почути.

В обговоренні брали участь відомі українські філософи: Андрій Баумейстер, Михайло Мінаков, Сергій Пролеєв, Олег Хома, Тарас Лютий, Олександр Філоненко та радник Глави УГКЦ зі стратегії комунікації о. Андрій Зелінський, ТІ.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next