АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав відслужить Літургію у Вестмінстерській катедрі в Лондоні

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 11:46
У Лондоні Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, здійснив візит ввічливості до Архиєпископа Вестмінстерського, Його Еміненції кардинала Вінсента Нікольса. Під час зустрічі Предстоятель УГКЦ подякував кардиналу Нікольсу за особисту підтримку і підтримку з боку членів Католицької Єпископської Конференції Англії і Валії України в час війни і гуманітарної кризи.

Блаженніший Святослав розповів, що за роки війни більше ніж 10 тис. осіб було вбито, 2 млн були переміщені (1,7 млн усередині країни), знизився загальний рівень добробуту, адже курс гривні зменшився на 60 відсотків.

Під час зустрічі Глава УГКЦ також висловив свою вдячність за можливість у суботу, 28 жовтня 2017 року, відслужити у Вестмінстерській катедрі Архиєрейську Божественну Літургію. Вона відбудеться з нагоди 60-річчя встановлення українського католицького екзархату/єпархії у Великобританії. Початок Літургії о 12:00.

У середу, 25 жовтня 2017 року, Блаженніший Святослав поставив квіти до пам’ятника св. Володимира. Відтак відбулася зустріч із членами Українського релігійного товариства святої Софії, під час якої члени проінформували Главу УГКЦ про виклики і розвиток, які це Товариство досвідчило впродовж останніх років.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами www.facebook.com/UkrainianCatholicCathedralOfTheHolyFamily

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next