АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав зустрівся з провінційним настоятелем салезіан УГКЦ

П'ятниця, 11 вересня 2020, 14:26
Сьогодні, 11 вересня, відбулася зустріч Блаженнішого Святослава, Отця і Глави Української Греко-Католицької Церкви, та провінційного настоятеля Згромадження отців салезіан УГКЦ отця Михайла Чабана.

Під час зустрічі отець Михайло та отці салезіани представили діяльність згромадження в Україні, зокрема в напрямках шкільництва, професійної освіти та молодіжних центрів (ораторій) при салезіанських домах.

У своєму слові Блаженніший Святослав наголосив на важливості салезіанської харизми та душпастирства молоді в Українській Греко-Католицькій Церкві. Подякував згромадженню за працю і висловив свої  великі надії на розвиток салезіанської діяльності в столиці України.

У зустрічі з Блаженнішим Святославом також брали участь салезіани о. Максим Рябуха, о. Анатолій Гецянин та о. Юрій Смакоус.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next