АКТУАЛЬНО

Блаженний Василій Величковський "Повернувся, щоб залишитися..."

Понеділок, 16 жовтня 2017, 12:44
Блаженний Василій Величковський "повернувся" 14 жовтня 2017 року, на свято Покрову Пресвятої Богородиці, до міста, в якому народився, до Івано-Франківська, колишнього Станіславова. "Повернувся", щоб знову служити, щоб оздоровляти, щоб випрошувати ласк у Господа для своїх земляків.

Після кожної Літургії Олег і Тетяна Чихарівські, які мають благословення від Львівського митрополита Ігоря (Возьняка) поширювати культ блаженного, розповідали  вірним про життя Василія Величковського, про його діяльність у Станіславові у 1940-х рр., про вірність Богові та Католицькій Церкві.

Гості передали парафії ікону з мощами блаженного Василія. Відтепер вони постійно перебуватимуть у церкві Матері Божої Неустанної Помочі (вул. Івасюка, 48). Протягом наступного тижня ікона з мощами буде виставлена для почитання у храмі, а кожен день після Літургії увечері буде служитися Молебень до блаженного Василія Величковського. По його завершенні вірних будуть помазувати олією, освяченою на мощах священномученика. 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  www.sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next