АКТУАЛЬНО

Блаженніший Любомир (Гузар) відвідав парафію УГКЦ у м. Бориспіль

Середа, 25 грудня 2013, 14:44
22 грудня 2013 року на запрошення парафіян храму Святих Володимира та Ольги до м. Борисполя завітав Блаженніший Любомир (Гузар). З огляду на передріздвяний час, на початку зустрічі архиєрей виголосив проповідь про важливість духовного зросту, звернувши особливу увагу на постать св. Миколая Чудотворця, котрий у нашому народі є живим прикладом поваги та любові до Бога і ближнього.

Парафіяни  подякували  достойному гостеві за приїзд  та поставили ті запитання, які найбільше їх хвилюють: про виховання молоді та можливі кроки залучення її до Церкви, про ставлення Церкви до політиків та сьогоднішньої ситуації в Україні, про роль Церкви в сучасному світі.  Найбільше цікавило людей, як розвіяти сумнів тих, хто сьогодні наляканий.

Відповідаючи на ці запитання, Блаженніший Любомир порадив «не забувати слів Івана Павла ІІ «Не бійтеся!», оскільки система диктатури, яку ми успадкували від Радянського Союзу, ще не відмовилася від старих методів залякування людей і тримання їх у страху». На його переконання, «усім нам треба зібрати в собі всю силу, щоб подолати цей страх».

Отець Ігор Шабан, настоятель парафії, від імені вірних подякував Блаженнішому Любомиру за пастирське слово, можливість спілкування, велику посвяту й працю для добра народу і Церкви.

http://ugccboryspil.blogspot.com/2012/10/blog-post_9.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next