АКТУАЛЬНО

Блаженніший Любомир відсвяткує в Києві своє 80-річчя в товаристві студентської молоді

Вівторок, 26 лютого 2013, 15:52
Блаженніший Любомир (Гузар) відсвяткує своє 80-річчя в товаристві студентської молоді. Про це повідомляє Центр академічного душпастирства Київської архиєпархії УГКЦ.
Блаженніший Любомир (Гузар) відсвяткує своє 80-річчя в товаристві студентської молоді. Про це повідомляє Центр академічного душпастирства Київської архиєпархії УГКЦ. «На урочисте святкування 80-річчя Блаженнішого Любомира, яке відбудеться в Києві 28 лютого, прибудуть з усієї України близько 200 студентів. Свято розпочнеться подячним Молебнем до Богородиці в Патріаршому соборі Воскресіння Христового о 16:00, на який запрошені всі охочі», – розповідає голова  Центру академічного душпастирства Київської архиєпархії УГКЦ, духівник київського товариства «Обнова» о. Володимир Мальчин. За словами священика, після Молебню відбудеться святкова імпреза для студентів із майже 30 вишів та молодіжних організацій, які за останні декілька років відвідував Блаженніший Любомир. Зокрема, серед гостей будуть студенти Національного університету «Києво-Могилянська академія», Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка,  Львівського національного університету імені Івана Франка, Тернопільського національного економічного університету та ін. Крім того, у святкуванні візьмуть участь студенти Українського католицького університету та вихованці греко-католицьких семінарій в Україні. Організувати свято почесний ювіляр доручив київському товариству «Обнова». «Ми вже не вперше організовуємо зустрічі студентства з Блаженнішим Любомиром і щоразу це викликає у нас радісні хвилювання. Нам дуже сподобалась ідея Блаженнішого відсвяткувати своє вісімдесятиріччя разом зі студентами, але це вимагало від нас великої відповідальності, щоб підготувати свято на належному рівні», – розповідає голова київського товариства «Обнова» Галина Копистенська. В «Обнові» кажуть, що студенти підготували для Блаженнішого Любомира чимало приємних несподіванок. У рамках святкування молодь матиме нагоду почути незвичайні історії з життя Блаженнішого Любомира, побачити унікальні відео та фотографії, привітати його творчим подарунком, поласувати смачними тістечками та отримати його Архиєрейське благословення. За детальною інформацією звертатись за тел.: 0636034087 (Галина)  

Повідомили в Центрі академічного душпастирства Київської архиєпархії

 

Програма святкування

16:00 – Подячний Молебень до Богородиці для всіх охочих  (станція метро "Лівобережна", вул. Микільсько-Слобідська, 5) 17:00 – Святкова імпреза (вхід за запрошеннями)
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next