АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав нагородив голову Союзу українських організацій Австралії Патріаршою грамотою

Четвер, 15 липня 2021, 11:39
Вручення відзнаки відбулося 12 липня 2021 року під час святкування інтронізації третього єпарха для українців Австралії, Нової Зеландії та Океанії єпископа Миколи Бичка.

Таким чином Глава УГКЦ відзначив заслуги Стефана Романіва у праці на благо України, світового українства та Української Церкви.

«Оцінюючи ваше довголітнє жертовне служіння для потреб Світового конгресу українців, яке увінчалося багатьма успішними проектами щодо захисту історичної правди про нашу державу, збереження і розвитку її культурної, духовної спадщини, а також вашу активну громадську суспільну позицію в протистоянні злу та самовіддану працю задля плекання і захисту християнських цінностей. Складаємо вам сердечну подяку та висловлюємо визнання і похвалу», – йдеться в грамоті.

Патріарх побажав очільнику СУОА сили та наснаги для здійснення служіння. Він також подякував за старання для забезпечення приїзду владики Миколи Бичка в Австралію та організацію його служіння.

catholicukes.org.au


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next