АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав отримав привітання різними засобами сучасної комунікації і переказує всім свою вдячність

П'ятниця, 06 травня 2022, 10:56
5 травня Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви святкував своє 52-річчя. З цієї нагоди Блаженніший Святослав отримав багато привітань різними засобами сучасної комунікації.

Предстоятеля УГКЦ у цей святковий день привітав Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, представники державної влади різних рівнів, представники іноземних держав з усього світу. Надійшли і продовжують надходити привітання від представників Католицької, Православних та Протестантських Церков, різних релігійних організацій.

Свого Предстоятеля вітали єпископи, священники, монахи і монахині, ченці і черниці УГКЦ, численні миряни. День народження Блаженнішого Святослава своїми привітами відзначили різні громадські та мирянські організації. «Дуже мені було приємно отримати привітання від наших військових безпосередньо з передової війни росії проти України», – зазначив Глава УГКЦ.

«Цими днями на мою адресу надійшло дуже багато щирих і теплих слів привітання. Я отримав чимало дорогих моєму серцю привітань через паперові та електронні листи, телефонні дзвінки, дописи в соціальних мережах, а також через інші засоби комунікації. Дуже хотів би відповісти і подякувати кожному особисто, але мені це важко зробити», – поділився Блаженніший Святослав.

«Саме тому дозвольте всім вам, які привітали мене і висловили мені слова поваги й підтримки, щиро подякувати. Нехай всемилостивий Господь усіх вас винагородить за вашу пам'ять і бажання бути разом зі мною, грішним, цього дня. Нехай Господь Бог усіх нас благословить. Усіх вас прошу супроводжувати мене вашими молитвами», – сказав Глава УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next