АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав подякував працівникам «Живого ТБ» за їх віддане служіння під час карантину

Неділя, 10 травня 2020, 21:28
У неділю, 10 травня, Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, запросив до себе працівників «Живого телебачення» на святковий обід. Цим «маленьким знаком великої вдячності» він хотів висловити подяку «Живому ТБ» за інтенсивне і відповідальне служіння, особливо під час поширення пандемії коронавірусу.

«Я хотів сьогодні бути разом з вами, щоб висловити вам вдячність за дуже інтенсивну роботу, яку ви, працівники «Живого ТБ», здійснили саме тепер, під час карантину. Завдяки вашій праці наш собор, попри те, що в ньому не було людей, був справді собором, який собирає. З різних частин світу наші вірні єдналися в молитві. Тому ця зустріч нехай буде маленьким знаком великої вдячності, і то не тільки моєї, а й усіх тих, кому ви послужили», – сказав Блаженніший Святослав.

При цій нагоді він привітав Павла Казанцева, продюсера «Живого ТБ», із днем народження. Сьогодні Павлові виповнилося 45 років.

На завершення зустрічі Глава УГКЦ подарував кожному учаснику пам’ятну монету, яку було випущено з нагоди освячення Патріаршого собору Воскресіння Христового. «Це храм, у якому ви дуже часто упродовж багатьох годин перебуваєте під час різних богослужінь, щоб їх транслювати», – пояснив Предстоятель УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next