АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав привітав д-ра Володимира Шеремету з нагоди його 50-річчя

Субота, 30 травня 2020, 11:20
У суботу, 30 травня, Володимир Шеремета, керівник Бюро УГКЦ з питань екології, святкуватиме своє 50-річчя. З цієї нагоди Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви привітав його Патріаршою грамотою.

«У цей день заносимо до престолу Всевишнього наші молитви, дякуючи Господеві за дар Вашого життя та за всі дари, якими Він так рясно Вас наділив і які Ви щедро примножили впродовж свого жертовного служіння для Божої слави», - йдеться у тексті привітання.

Професор Володимир Шеремета  присвятив усе своє життя свідченню про важливість розуміння існування створеного світу як великого Божого дару для людства.

«Високо цінуємо всі Ваші старання задля поглиблення екологічної свідомості та підвищення рівня екологічної культури вірних нашої Церкви. Вони принесли чималі плоди і відомі далеко за межами України», - мовиться у привітанні Блаженнішого Святослава.

«Бажаємо, щоб Всевишній благословив Вас своїми щедрими дарами, посилав Вам мудрість у Вашому служінні, яке вже протягом багатьох років здійснюєте в керівних структурах нашої Церкви. Будьте й надалі апостолом екологічного навернення, захищаючи Боже творіння, яке сьогодні перебуває у великій небезпеці. Нехай благодать Святого Духа супроводжує Вас та допомагає Вам виконувати Божу волю. Поручаю Вас заступництву Пресвятої Богородиці. Нехай Вона покриває Вас своїм покровом і буде Вашою молільницею та помічницею в усіх потребах. На многії і благії літа», - побажав Глава УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next