АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав привітав Патріаршою грамотою отця Івана Кротця із нагоди 50-річчя ієрейських свячень

Вівторок, 03 березня 2020, 14:41
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви привітав Патріаршою грамотою отця архимандрита Івана Кротця, довголітнього пароха собору Святих Володимира і Ольги у Чикаго (США) з нагоди святкування 50-річчя ієрейських свячень.

«Цього дня заносимо до престолу Всевишнього наші молитви, дякуючи  Йому за те, що покликав Вас на дорогу служіння Церкві й рідному народові, обдаровуючи безцінним даром – участю в Христовому священстві», - йдеться у тексті грамоти.

Отець Іван своїми стараннями задля Божої слави і блага Церкви здобув собі добру славу та повагу в тих, кому служить протягом багатьох років.

«Ви завжди залишалися вірним сином своєї Церкви та, зокрема, патріарха Йосифа. Завдяки Вашій посильній допомозі вдалося реалізувати десятки проєктів, що сприяли розвитку нашої Церкви та утвердженню її патріаршого устрою», - сказано у привітанні.

Висловивши подяку, визнання і похвалу ювіляру, побажали рясних Божих благословень, допомоги Святого Духа в усіх починаннях на славу Божу та для добра нашого народу.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next