АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав привітав працівників Патріаршої курії у Львові з Різдвяними святами

Середа, 31 грудня 2014, 11:21
Я маю сьогодні велику радість бути з вами не для того, щоб вирішувати робочі питання, а щоб разом подякувати Господеві за всі благодаті, що ми від Нього отримали протягом цього року. Бо ми, як люди, спочатку зауважуємо те, чого ми не отримали і пильнуємо за тим, що було злим минулого року. Однак цей рік був надзвичайним періодом Божої благодаті для історії незалежної України і УГКЦ. У нас з’явилися шість нових єпископів, дві нові структури в Україні, нова українська митрополія в Бразилії.

Такими словами звернувся Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав до працівників Патріаршої курії УГКЦ у Львові 30 грудня 2014 року. Глава Церкви подякував Богу та своїм підопічним за надзвичайно ревну і жертовну працю протягом року, адже цей рік став роком «об’явлень», великих відкриттів: «Ми побачили, що ми – великий і сильний  народ, маємо потужний дух свободи, що його подарував нам Господь. А ще ми маємо великих героїв, які готові віддати своє життя за Україну та її долю. У нашій Патріаршій курії  також є віддані герої щоденної праці».

Наприкінці Першоієрарх Церкви подякував працівникам за служіння, яке Церква на них поклала: «Дякую за все те, що ви зробили в повній посвяті протягом року для Господа, Його Церкви і українського народу. Вірю, що наступний рік стане роком перемоги. У це треба вірити, за це молитися і в цьому напрямі працювати. Нехай Господь благословить ваші родини і ваших близьких. Нехай прийме у свої руки тих, кого не стало цього року. Бажаю веселих свят, Різдва Христового і Нового року!»

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next