АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав привітав владику Давида Мотюка з 60-літтям

Четвер, 13 січня 2022, 17:20
Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав особисто та від імені Синоду Єпископів УГКЦ привітав владику Давида Мотюка, єпарха Едмонтонського, апостольського адміністратора Нью-Вестмінтерської єпархії та голову Патріаршої катехитичної комісії, з нагоди 60-річчя з дня народження.

Глава УГКЦ у вітальній грамоті висловив подяку Господеві за дар життя, святительського служіння владики Давида для Бога і Церкви та запевнив у молитві.

«Ваше священниче, а згодом архиєрейське служіння надзвичайно плідне, бо вміщує в собі і велику пастирську турботу про люд Божий, і клопітку наукову працю, яка увінчалася докторатом із канонічного права», – мовиться у привітанні.

«Для тисяч вірних нашої Церкви, які проживають на теренах Канади, Ви стали турботливим батьком, ревним проповідником Христової правди, захисником їхніх прав і свобод, хранителем нашої культури та ідентичності. Високо цінуємо також Вашу плідну діяльність як голови Патріаршої катехитичної комісії», – додав Отець і Глава Церкви.

Блаженніший Святослав побажав ювіляру рясних Божих благословень, допомоги Святого Духа в усіх починаннях на славу Божу та для добра нашої Церкви і рідного народу.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next