АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав привітав владику Ігоря Ісіченка із 65-річчям

Понеділок, 01 лютого 2021, 10:31
31 січня владика Василь Тучапець, екзарх Харківський, відвідав парафію Святого Димитрія, щоб привітати владику Ігоря Ісіченка із 65-річчям, яке архиєрей відзначив 28 січня.

Владика Василь привітав ювіляра з днем народження та зачитав вітальний лист від Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава та Синоду Єпископів УГКЦ. “Святкування Вашого ювілею – це велика подія для всіх нас. У Вашій річниці – і жертовне служіння Богові та ближнім, і невтомна діяльність для популяризації української мови та культури, і активна позиція щодо суспільних процесів”, – йдеться у привітанні.

Владика Ігор подякував за вітальні слова та побажання, зазначивши, яким важливим є братній діалог з УГКЦ. “Дякую, що ми сьогодні зібралися разом, сподіваюся, що разом ми будемо і надалі”, – сказав владика Ігор.

Пресслужба Харківського екзархату УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next