АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав провів підсумкову щорічну зустріч із працівниками Патріаршої курії у Львові

Неділя, 20 грудня 2015, 17:31
18 грудня, напередодні свята Святого Миколая Чудотворця, Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав зустрівся із працівниками Патріаршої курії у Львові. Уже традиційна зустріч наприкінці року відбулася в приміщенні патріаршого двору, що на території Львівської духовної семінарії Святого Духа.

«Мені приємно бути тут сьогодні з вами. Бажаю насамперед усім вам подякувати за вашу працю та служіння. Ми з Божою допомогою пережили ще один рік, який був дуже тяжким, бо приніс багато крові, сліз і страждання. Та попри все, було й багато доброго. За цей період мені вдалося освятити п’ять храмів у Центральній і Східній Україні (в Херсоні, Житомирі, Києві)», - звернувся до працівників Патріаршої курії Блаженніший Святослав.

Він також розповів, що незабаром довершать будівельні роботи в приміщенні патріаршого двору у Львові. А наприкінці додав: «Я відчуваю, як кожен із вас намагається працювати на повну силу для добра Церкви. Бажаю вам благословенного різдвяного часу та щасливого нового року! Щоб ми в Році Божого милосердя ще більше зробили для нашої Церкви та рідної держави».

 

                Департамент інформації УГКЦ 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next