АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав провів робочу зустріч із членами Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ

Середа, 03 березня 2021, 11:40
У межах підготування до цьогорічного Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви відбулася зустріч Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава із членами Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ.

2 березня 2021 року Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав провів робочу зустріч із членами Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ. Насамперед Глава УГКЦ висловив подяку Секретареві Синоду владиці Богданові Дзюраху, його заступникові о. Андрієві Хім’яку та працівникам Секретаріату о. Романові Славичу та о. Іванові Вихору за успішну працю та належне підготування синодальних засідань різного рівня. Він, зокрема, наголосив на важливості набутого позитивного досвіду минулого року, коли в умовах карантинних обмежень, пов’язаних з пандемією, більшість синодальних сесій проводилася в онлайн-форматі, що вимагало додаткових організаційних зусиль і технічних можливостей.

Предстоятель УГКЦ подякував владиці Богданові, якого нещодавно було призначено екзархом до Німеччини і Скандинавії, за дотеперішнє довголітнє служіння Секретарем Синоду Єпископів та обмінявся думками з присутніми щодо подальшого формату діяльності Секретаріату Синоду. Зокрема, Блаженніший Святослав наголосив на важливості і цього року забезпечити якісну підготовку та проведення різних етапів синодального діяння, відповідно до рішень 15 (66) Сесії Постійного Синоду, яка відбувалася минулого тижня у форматі онлайн. В ході обговорення учасники зустрічі опрацювали методологію та основні подальші кроки у діяльності Секретаріату Синоду.

Відтак владика Богдан Дзюрах, Секретар Синоду Єпископів, від імені усіх присутніх працівників Секретаріату висловив слова вдячності Отцю і Главі УГКЦ за довіру, постійну підтримку та сприяння вдіяльності Секретаріатові Синоду, відзначив сумлінну працю кожного члена Секретаріату зокрема та запевнив про щире прагнення усіх розвиватися і покращувати свою діяльність на благо Церкви.

Пресслужба Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next