АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав провів низку онлайн-зустрічей із духовенством Київської архиєпархії

Субота, 06 червня 2020, 11:42
3-4 червня 2020 року Блаженніший Патріарх Святослав і владика Йосиф Мілян провели низку онлайн-зустрічей із духовенством Київської архиєпархії.

Зокрема, розмови велися про новітні виклики душпастирського служіння в умовах карантинних та посткарантинних заходів. Учасниками розмов стали понад сто священників та дияконів Київської архиєпархії.

У своєму зверненні до духовенства Глава УГКЦ наголошував на підтримці комунікації у священничому та парафіяльному середовищі. «Комунікуйте між собою, цікавтеся життям священників із навколишніх парафій та підтримуйте повірену вам паству. Будьте тими, які несуть надію у цей світ», - наголошував Предстоятель УГКЦ.

Блаженніший Святослав пригадав усім священникам про дотримування у храмах усіх норм заходів карантину. «Ми не можемо зупиняти сакраментального життя нашої Церкви, однак маємо обов’язок шукати нових методів у душпастирському служінні», - наголосив Глава Церкви.

У свою чергу владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії, пригадав усім священникам про Декаду місійності. «У ці дні ми особливо молимося за наших жертводавців з усього світу. Завдяки багатьом людям наша архиєпархія сьогодні активно розвивається та реалізовує безліч соціальних ініціатив. У ці дні також проводимо місійні збірки, пожертви з яких скеровуємо на потреби розвитку місійного служіння», - наголосив архиєрей.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next