АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав склав особливе вітання спільноті УКУ з нагоди освячення студентського храму

Неділя, 11 вересня 2016, 16:39
Цього дня дозвольте скласти сердечні вітання від себе особисто і всіх владик Синоду та всієї повноти УГКЦ в Україні і на поселеннях спільноті УКУ. Нині справді історичний день, який позначає рух університету на шляху до Божественної премудрості. Цього дня я прагну скласти всім вам особливе вітання і побажання.

Звернувся Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав до спільноти УКУ в новоосвяченому студентському храмі Софії - Премудрості Божої 11 вересня.

Далі Глава Церкви висловив побажання, щоб у цьому храмі всі вірні УГКЦ, а насамперед студенти університету, могли пізнати єдиного істинного Бога і стати причасниками Його вічного життя. Бо не можна тільки людськими зусиллями здобути Божественну премудрість.

«Можна здобути диплом і стати вченим, але щоб стати справді мудрим, потрібно отримати від нашого Спасителя дар Святого Духа, який ми звемо мудрістю, знанням, побожністю і страхом Божим. Прагну, аби кожен, хто вийде з УКУ, був обдарованою людиною цими Божественними дарами Божественної премудрості і таким чином став причасником життя вічного», - побажав він. А наприкінці додав: «Нехай Бог відкриває вам скарби своєї Божественної премудрості і зробить вас її причасниками».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next