АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав: «Треба бути готовими до економічної жертви»

Субота, 01 березня 2014, 13:23
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) у Пастирському посланні з нагоди Великого посту закликав українців бути готовими до складних економічних часів.

«Нас можуть очікувати складні часи. Треба бути готовими до економічної жертви, яка вимагатиме з нашого боку терпеливості й наполегливості. Учімося витривало і без нарікання нести свій щоденний хрест, навіть тоді, коли забракне найнеобхіднішого. Нехай це буде нашим постом, – постом, який дає надію на краще майбутнє України, що після зими ввійде у свою весну і дасть свій плід», – написав Предстоятель УГКЦ до вірних і всіх людей доброї волі.

Глава Церкви переконує, що ми «повинні боротися за правду і справедливість, утверджувати Богом дану гідність кожної людини, зберігати мир у наших душах та країні, сприяти примиренню і покаянню, допомагати зцілювати душевні й фізичні рани, яких зазнали українці».

«Закликаємо всіх до відданості у праці й молитві, у пості та милостині», – наголосив на завершення Блаженніший Святослав у Пастирському посланні з нагоди Великого посту.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next