АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав у Римі зустрівся з ієрархами УГКЦ із Бразилії

Субота, 22 лютого 2020, 16:09
У Римі відбулася зустріч Блаженнішого Святослава з ієрархами УГКЦ із Бразилії: митрополитом Володимиром Ковбичем, архиєпископом архиєпархії Святого Івана Хрестителя в Куритибі, та владикою Мироном Мазуром, правлячим архиєреєм Прудентополіської єпархії Непорочного Зачаття Діви Марії.

Єпископи УГКЦ із Бразилії прибули до Вічного міста разом з латинськими єпископами для ad limina Apostolorum (паломництво до гробів Верховних апостолів). Візит частини єпископату Католицької Церкви в Бразилії передбачає аудієнцію у Святішого Отця Франциска та відвідини різних міністерств-дикастерій Святого Престолу.

На зустрічі з Блаженнішим Святославом єпископи УГКЦ розповіли про перебіг їхнього візиту та зустрічі з очільниками різних структур Святого Престолу. Окрім цього, владики поінформували Главу УГКЦ про підготовку єпархіальних соборів у Куритибі та Прудентополісі на тему «Еміграція, поселення та глобальна єдність УГКЦ», на яких будуть сформовані головні теми та пропозиції для розгляду учасникам VII сесії Патріаршого Собору, що відбудеться у Львові 26-29 серпня 2020 р.

 

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next