АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав вручив нагороди переможцям Всеукраїнського екологічного конкурсу

Вівторок, 14 грудня 2021, 23:07
У вівторок, 14 грудня, Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, відвідуючи Івано-Франківський університет нафти і газу, вручив нагороди переможцям Всеукраїнського екологічного конкурсу «Відповідальність за створіння».

Конкурс уже одинадцятий рік поспіль організовує Бюро УГКЦ з питань екології з метою плекання християнської відповідальності за створений Богом світ – природу та для підвищення екологічної свідомості в суспільстві.

«Тішуся, що в контексті відвідин цього унікального наукового та навчального центру можу побачити найкращих і потиснути їм руку. Дякую за те, що ви взяли участь у цьому конкурсі і сердечно вітаю з перемогою, – зазначив Отець і Глава УГКЦ, вітаючи переможців Всеукраїнського конкурсу «Відповідальність за створіння».

Глава УГКЦ побажав, щоб у житті учасників конкурсу було ще багато інших перемог і щоб вони могли розкрити і реалізувати всі Божі дари, які мають.

Професор Володимир Шеремета, керівник Екологічного бюро УГКЦ, привітавши переможців конкурсу, подякував Блаженнішому Святославу за його батьківську підтримку і сприяння розвиткові служіння Церкви задля збереження спільного природного дому.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next