АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав відвідав будівництво нового храму УГКЦ в Житомирі

Середа, 23 березня 2016, 09:14
21 березня 2016 року Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав відвідав будівництво храму Святого Василія Великого УГКЦ в Житомирі. Під час оглядин Предстоятель Церкви зауважив, що попри несприятливі умови будівництво нового храму все ж таки ведеться і вже видно перші плоди невтомної праці людей, які дбають про це.

Як розповідає о. Віталій Сидорук, парох храму Святого Василія Великого УГКЦ у Житомирі, черговий приїзд Блаженнішого Святослава до парафії має велике значення для цієї парафіяльної громади: “Це додає нам упевненості в доброму майбутньому нашої Церкви, адже Його Блаженство за нас не тільки думає та дбає, але й докладає зусиль, щоб цей храм ріс і щоб наші вірні зручно тут почувалися”.
Під час огляду будівництва о. Віталій подякував Предстоятелю УГКЦ за відвідини та молитви за вірних УГКЦ в Житомирі: “Ваш візит та пастирське благословення уможливить якнайшвидше закінчити будівництво храму, в якому наші вірні молитимуться у ваших наміреннях, і за тих, хто сприяв будові цієї церкви”.

Прес-служба Київської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next