АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав відвідав дитячий медичний центр в м. Тортона (Італія)

Вівторок, 16 травня 2017, 14:26
Перебуваючи з візитом в м. Тортона (Італія), Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав відвідав дитячий медичний центр, яким опікуються отці оріоністи.

Відвідуючи дітей з важкими патологічними недугами, Глава УГКЦ уділив їм архиєрейське благословення та поспілкувався з медичним персоналом і працівниками цієї структури. Він відзначив якісні умови, в яких живуть діти, та подякував працівникам за їхню любов й жертовну працю. “Бог віддячить вам своєю любов’ю за вашу любов до цих дітей”, - сказав Блаженніший Святослав.

Медичний центр отців оріоністів є єдиною структурою на Півночі Італії, яка приймає дітей з крайніми патологічними недугами. Від більшості дітей відмовилися їхні батьки, своє служіння для них здійснюють монахи, монахині та волонтери, котрі співпрацюють з оріоністами.

 

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next