АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав відвідав Харківщину

Четвер, 06 квітня 2017, 21:17
Блаженніший Святослав завітав на Харківщину. 6 квітня він прибув до Благодійного фонду «Карітас-Харків», де ознайомився з діяльністю проектів, робочим процесом фонду та поспілкувався з працівниками. Керівники проектів коротко розказали про кількісні та якісні результати діяльності.

Глава УГКЦ звернув увагу на важливість соціального служіння Церкви, а також подякував кожному працівникові БФ «Карітас-Харків».

Опісля Блаженніший Святослав відвідав соціальний бізнес-простір від БФ «Карітас-Харків», який створений для розвитку бізнесу внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителів.

Після цього Глава УГКЦ разом із Екзархом Харківським владикою Василем (Тучапцем) побували у Військово-медичному клінічному центрі північного регіону (Харківський військовий госпіталь) і відвідали поранених воїнів АТО. Блаженніший Святослав поспілкувався з ними, побажавши одужання та здоров’я. На завершення він подякував лікарям та медперсоналу за їхню роботу, поблагословив усіх та привітав з прийдешнім Великоднем.

ugcc.kharkiv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next