АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав візьме участь у ювілейних святкуваннях на Чернечій горі у Добромилі

Середа, 07 листопада 2012, 11:59
У 2012 році отці василіани відзначають 400-річчя від дня заснування монашого життя на Чернечій горі у Добромилі та 130-ліття Добромильської реформи Василіанського чину святого Йосафата. Святкування відбудуться 18 листопада у монастирі Святого Онуфрія м. Добромиля Старосамбірського району Львівської області.
У 2012 році отці василіани відзначають 400-річчя від дня заснування монашого життя на Чернечій горі у Добромилі та 130-ліття Добромильської реформи Василіанського чину святого Йосафата. Святкування відбудуться 18 листопада у монастирі Святого Онуфрія м. Добромиля Старосамбірського району Львівської області. Архиєрейську Святу Літургію очолить Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава Української Греко-Католицької Церкви. Отці василіани запрошують усіх охочих взяти участь у торжестві.   http://osbm.info/?p=6566 Додаток:

Програма святкування

18 листопада (неділя) 9.00 – Урочиста Утреня. Освячення води. 10.30 – Зустріч Блаженнішого Святослава. 11.00 – Архиєрейська Свята Літургія. Освячення ювілейного хреста.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next