АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав зустрівся з українськими паломниками на Святій Землі

Четвер, 17 вересня 2015, 15:24
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав 15 вересня під час свого перебування у Вифлеємі зустрівся з групою 160 паломників з України, які прибули на Святу Землю помолитися за мир в Україні.

Духовна зустріч відбулася в храмі Різдва Господнього, де учасники Асамблеї Ради Єпископських Конференцій Європи мали свою цьогорічну зустріч.

Предстоятель УГКЦ поблагословив усіх паломників і закликав усильно молитися під час своєї прощі за мир в Україні. На місці Різдва Господнього всі разом заколядували, прославляючи Божого Сина.

На зустріч із Главою УГКЦ прийшли й українці, які постійно живуть чи працюють в Ізраїлі. Вони просили молитися за кращу долю українців усього світу.

Групи паломників на Святу Землю від Патріаршого паломницького центру очолювали о. Любомир Яворський, о. Ніканор Лоїк та о. Ігор Яців.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next