АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав зустрівся із молоддю провінції Місіонес, Аргентина

Субота, 25 березня 2017, 06:57
24 березня в приміщенні монастиря сестер Чину cвятого Василія Великого міста Посадас, Місіонес, відбулася відеоконференція Глави і Отця УГКЦ із молоддю українських парафій провінції Місіонес, Аргентина.

За словами Блаженнішого Святослава, цей захід був можливістю персональної зустрічі та моментом зростання в єдності.

Під час відеоконференції молоді люди, зокрема за посередництвом Інтернету, могли задати різні запитання Блаженнішому Святославу, як, наприклад, чого очікує наша Церква від української молоді в Аргентині, які завдання-місію мають молоді люди, котрі належать до української єпархії в Аргентині.

Предстоятель УГКЦ побажав зібраним молодим людям, щоб вони були завжди віруючими, не втрачали віри в Бога, свідчили свою віру кожного дня своїми ділами, своїм життям. “Дайте можливість Богові бути частиною вашого особистого життя”, - сказав архиєрей. “Бог є всемогутній, але Він часом не може зробити нічого, коли людина Його відкидає. Але коли Бог знаходить відкрите і розкаяне серце, тоді Він має можливість зробити чудо”, - продовжив Блаженніший Святослав.

“Не бійтеся представляти молодь візантійського обряду Української Греко-Католицької Церкви в Аргентині, будьте привабливими своїм духовним і церковним життям, своєю вірою в Бога і любов'ю до Церкви, до парафії, до ближнього”, - додав на завершення Глава УГКЦ.

Прес-служба єпархії Покрови Пресвятої Богородиці

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next