АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав зустрівся із міністром закордонних справ України

Неділя, 08 березня 2015, 20:14
6 березня 2015 року Божого відбулася зустріч Блаженнішого Святослава, Отця і Глави Української Греко-Католицької Церкви, з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним.

Під час зустрічі було обговорено питання, пов’язані з діяльністю УГКЦ на міжнародному рівні та співпрацею між Державою і Церквою задля спільного свідчення правди перед світовим співтовариством.

Блаженніший Святослав висловив вдячність Міністерству закордонних справ України та особисто панові Клімкіну за високу професійність у відстоюванні інтересів нашої Держави у теперішній складній для України ситуації та запевнив про всебічну підтримку, зокрема й молитвою. Він також розповів про діяльність церковних структур нашої Церкви в країнах поселень українців та охарактеризував їх потенційні можливості в діяльності на користь консолідації українства задля відродження і розвитку Батьківщини.

У розмові було позитивно оцінено діяльність Української Греко-Католицької Церкви на міжнародному рівні, правдиве свідчення про події в Україні та погоджено продовжувати таку співпрацю задля узгодження позицій й опрацювання планів подальших дій, спрямованих на користь нашої Держави.

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next