АКТУАЛЬНО

Близько 500 дітей з усього Прикарпаття вже відпочили в Підлютому

Вівторок, 23 липня 2019, 13:20
Діти віком від 7 до 14 років весело та з користю проводять свій відпочинковий час в окрасі Івано-Франківської архиєпархії – урочищі Підлюте.

Протягом першої половини літа тут вже встигли відпочити та оздоровитися, завести нові знайомства та ближче відкрити для себе Бога 467 дітей з усього Прикарпаття. І це протягом шести заїздів.

Таборовий заїзд триває сім днів. Упродовж цього часу діти разом із аніматорами можуть насолоджуватися мальовничими карпатськими пейзажами, прогулянками на свіжому повітрі, веселими іграми та рухливими бансами, а також отримувати чимало нових і цікавих знань про Того, хто створив цей прекрасний світ.

За словами організаторів, у таборі відпочиває душа: щоденно перебуваючи з Христом на Божественній Літургії, слухаючи катехизацію та духовні настанови священника, які по-новому відкривають цінність життя, подарованого Господом.

Разом із душею відпочиває і тіло. Ось тому кожен день табору сповнений спортивними іграми та забавами: футбольні матчі, в яких загартовується єдність духу та сили, волейбол, теніс, загальнотабірні спартакіади, естафети та багато іншого, де дітвора відкриває в собі нові таланти. Веселі банси і захопливі походи в гори дарують море незабутніх вражень.

"Діти, перебуваючи тут, стають ще добрішими. Приїхавши додому, вони понесуть частиночку того "раю", в якому зараз перебувають", - комендант табору Михайло Клим.

Розпорядок дня насичений. Від  ранку аніматори готують цікаву програму: веселі ігри, співи, танці, катехизація – усе це та ще багато інших сюрпризів.

І так кожного дня з Богом та новими друзями в Підлютому відпочивають учасники табору, під назвою «Веселі канікули з Богом», який вже третій рік поспіль організовує Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ з ініціативи митрополита Володимира Війтишина.

Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next