АКТУАЛЬНО

Близько п’ятисот дітей з усього Прикарпаття вже відпочило в Підлютому на Івано-Франківщині

Середа, 17 липня 2019, 15:05
Діти віком від семи до чотирнадцяти років весело та з користю проводять свій відпочинковий час в урочищі Підлюте Івано-Франківської архиєпархії.

Протягом першої половини літа тут вже встигли відпочити та оздоровитися, завести нові знайомства та ближче відкрити для себе Бога чотириста шістдесят семеро дітей з усього Прикарпаття. І це протягом шести заїздів.

Таборовий заїзд триває сім днів. Упродовж цього часу діти разом із аніматорами можуть насолоджуватися мальовничими карпатськими пейзажами, прогулянками на свіжому повітрі, веселими іграми та рухливими бансами, а також отримувати чимало нових та цікавих знань про Того, хто створив цей прекрасний світ.

За словами організаторів, у таборі відпочиває душа: «Щоденно перебуваючи з Христом на Божественній Літургії, слухаючи науки з катехизації та духовні настанови священника, які по-новому відкривають цінність життя, подарованого Господом».

Разом із душею відпочиває і тіло. Ось тому кожен день табору сповнений спортивними іграми та забавами: футбольні матчі, в яких загартовується єдність духу та сили, волейбол, теніс, загальнотабірні спартакіади, естафети та багато іншого, де дітвора відкриває в собі нові таланти. Веселі банси і захоплюючі походи в гори дарують море незабутніх вражень.

«Діти, перебуваючи тут, стають ще більш добрішими, відповідно, приїхавши додому, вони понесуть частиночку того «раю», в якому зараз перебувають», - каже комендант табору Михайло Клим.

Табір «Веселі канікули з Богом» з ініціативи Митрополита Володимира Війтишина Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ організовує вже третій рік поспіль.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next