АКТУАЛЬНО

Близько сотні людей з обмеженими можливостями взяли участь у відзначенні Дня інвалідів у Коломиї

П'ятниця, 06 грудня 2013, 12:16
3 грудня, у Міжнародний день інвалідів, благодійна спільнота “Боже Милосердя”, що діє при Коломийсько-Чернівецькій єпархії УГКЦ, для дітей з обмеженими можливостями, інвалідів на візках та хворих із синдромом Дауна, провела святковий захід.

Розпочав особливе свято, яке зібрало понад сотню людей з обмеженими можливостями, владика Василь (Івасюк), Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії, спільною молитвою та архиєрейським благословенням. “Цей день є доброю нагодою пригадати суспільству про необхідність звернути увагу на людей з обмеженими фізичними можливостями та робити їм діла милосердя. Замало тільки один раз на рік принести вам подарунок у грудні місяці, оскільки ви чекаєте щодня доброго слова, співчуття у терпінні і доброї поради”, - сказав до присутніх владика Василь.

На прикладі видатних людей минулого і сучасності, які мали інвалідність, єпископ закликав не розчаровуватись і не втрачати любові до життя: “Завжди пам’ятайте слова Спасителя Ісуса Христа: “Ярмо бо моє любе і тягар мій легкий”.

Опісля розпочався святковий обід, який супроводжувався концертом та цікавими конкурсами. На закінчення свята всі присутні отримали подарунки. Сестра-монахиня Вероніка Петрук, яка очолює спільноту “Боже Милосердя”, висловлює подяку родині Магасів, яка вже традиційно організувала благодійний обід у відпочинковому центрі “У вуйка Василя”, підприємцям-мебельникам міста і району, які підготували з нагоди Дня інваліда всім присутнім подарунки.

фото

о. Василь Перцович, прес-секретар
Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next